Reobertura de Masia CasaJoana i les mesures pel COVID-19

More information

Masia CasaJoana

La nostra masia data de l'any 1358 i està situada en un paratge excepcional que s'emmarca entre dos Parcs Naturals, el de Sant Llorenç de Munt i Serra de l'Obac d'una banda i Montserrat per un altre.

És també un punt de sortida de rutes en bicicleta de muntanya i de senderisme, ja que es troba enmig del GR-5 i de diferents itineraris senyalitzats com el de La Pedra Seca, El Racó de les Fonts i la ruta Els 3 Monts.

Una altra de les riqueses més preuades de la zona ha estat sempre l'abundància de fonts i torrents que configuren un paisatge verd i abrupte, amb boscos de pins i alzinars que han anat ocupant els antics conreus de vinya.

Durant els segles XVIII i XIX la Masia Casajoana, com totes les de l'entorn, va dedicar moltes de les seves terres al conreu de l'la vinya. La fil·loxera va suposar la desaparició d'aquestes, però d'aquella època han quedat els marges repartits per tota la finca, destacant un conjunt de barraques de pedra.

Estàs a punt per deixar-te emportar?

Tria habitació

Un projecte personal

Masia Casajoana és un allotjament que compte amb valors com la sostenibilitat, el consum responsable i de proximitat. Creiem en l'economia col·laborativa o d'intercanvi mitjançant l'autoorganització i l'enfortiment de les comunitats de col·laboració. Coneix els comerços i projectes amb els quals col·laborem a través de la secció “Col·laboradors” del peu de pàgina.

Masia CasaJoana és el nostre projecte de vida.

Marc, Miriam i família

Serveis disponibles

Recollida al poble

Recollida al poble o a l'estació

Et venim a recollir en cotxe al poble de Rellinars o a l'estació de tren. Consulta-ho amb nosaltres per email o telèfon i explica'ns quina és la teva necessitat perquè puguem fer-te un pressupost instantani.

Planificació de rutes

Planificació de rutes

A peu, amb bicicleta, a cavall, en parella, amb la teva mascota o per a tota la família... Les possibilitats són infinites.
T'assessorem i et planifiquem la ruta més adequada.

Preparació de picnics

Preparació de picnics

Us podem preparar una cistella amb pans, formatges, melmelades o embotits, i incloure també refrescos o vi.
Cal reservar amb antelació.

Passeig a cavall

Passeig a cavall

Coneix als nostres hostes equins i gaudeix d'un passeig sense presses en harmonia amb l'entorn.

Lloguer d'espais

Lloguer d'espais

Masia CasaJoana compta amb diversos espais preparats per fer-hi menjars, trobades, reunions, celebracions, etc.
Tant per particulars com per empreses.

Vallès Occidental

Bages

Punt d'informació

Turística

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies