Reobertura de Masia CasaJoana i les mesures pel COVID-19

More information

Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

En el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac es troba el Montcau (1.056 m) que s’alça entre el Bages i el Vallès Occidental.

Al vessant nord, just a tocar les ribes del Llobregat, trobem les Valls del Montcau que presenta una geografia de superfície accidentada en què se succeeixen carenes muntanyoses separades per valls travessades per torrents on hi trobem abundant vegetació. A més el terme conserva elements puntuals com innumerables fonts, coves i avencs característics d’un relleu en el qual l’aigua ha provocat una important erosió i que han marcat l’ocupació humana de la zona. També trobem Balmes Obrades que són unes cavitats que han estat utilitzades com aixopluc.

Mura i Talamanca són dos pobles pintorescs que conxerven tot el seu encant rural amb carrers i places a l’entorn de l’església, en ple Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, es troben envoltats de carenes, torrents, gorgs, coves, fonts i balmes que podreu descobrir seguint algun dels nombrosos camins i senders.

Font: Bages Turisme

Vols rebre noves activitats al teu correu?

Subscriu-te al butlletí!

Vallès Occidental

Bages

Punt d'informació

Turística

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies